Wil jij The WineKitchen At Sea ontdekken?


Wil jij The WineKitchen At Sea ontdekken?

AMSTELVEEN - Wil jij het nieuwe Amstelveense visrestaurant The WineKitchen At Sea ontdekken? Dan is dit je kans, want lezers van AmstelveenZ.nl kunnen er een geheel verzorgd diner voor 2 winnen. 

... The WineKitchen At Sea is gevestigd in het volledig gerenoveerde gebouw De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 2 in het Oude Dorp. Weet jij iemand met wie je wilt genieten van deze nieuwe culinaire en sfeervolle toplocatie in Amstelveen?  Tag hem of haar dan onder het bericht op onze Facebook-pagina en wie weet kan jij straks samen met je vriend of vriendin heerlijk genieten.

AmstelveenZ verloot 1 diner voor 2 personen onder de inzenders. Deze actie looptLogo winactie Blauw tot en met vrijdag 02 oktober 2015 (klik hier voor actievoorwaarden), daarna maakt AmstelveenZ spoedig een winnaar bekend en mag je een mooie avond uitzoeken om van The WineKitchen At Sea te genieten!

Je krijgt naast een 3-gangen diner een welkomstdrankje, per gerecht een glas huiswijn en tot slot een kopje koffie of thee. Overige bestellingen zijn wel voor eigen rekening. En.. natuurlijk vinden we het leuk als je onze FB-pagina liked en dit bericht deelt. AmstelveenZ houdt met regelmaat acties voor lezers; dus houd onze website en Facebook-pagina in de gaten!

/upload/67/6684/the_wine_kitchen_at sea.jpg
Menu
Ouderkerkerlaan 2 1185 AB  Amstelveen
020-3451327