Steun De Schakel en kom naar de haringparty At Sea


Steun De Schakel en kom naar de haringparty At Sea

Amstelveen - Voor de speciale haringparty op het terras van restaurant The WineKitchen At Sea, donderdag 21 juni 2018 (morgen), zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Steun het goede doel (De Schakel) en geniet voor 50,- onbeperkt van haring van Volendammer Visspecialist Henry Schilder en bijpassende wijn van The WineKitchen At Sea tussen 16.00 en 19.00 uur. 

De haringparty voor het goede doel wordt voor de tweede keer georganiseerd door Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) en restaurant The WineKitchen at Sea.

Polsbandje

Deelnemers krijgen bovendien een uniek polsbandje (foto) dat door mensen van De Schakel is gemaakt.

De Haringparty begint om 16.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Op de Rotary Haringparty (op het fraaie terras van het restaurant) kan in die tijd onbeperkt haring worden gegeten en bijpassende wijn worden gedronken tegen een bijdrage van €50. Dat bedrag komt grotendeels ten goede aan De Schakel, de Amstelveense vrijetijdsvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking in Amstelveen. en de vereniging heeft het geld natuurlijk hard nodig!

Veiling

Ook is er een special veiling: aanwezigen kunnen bieden op bijzondere schilderijen, pentekeningen en foto's geveild uit privécollecties, maar ook schoonheidsbehandelingen en vele andere bijzonderheden zoals een topstuk van een bekende internationale ontwerper!

Kom langs

Kom morgen langs en meld je vanavond of morgenochtend nog aan via het e-mailadres: ranaharing@gmail.com. Je kan met pin betalen bij The Winekitchen At Sea aan de Ouderkerlaan 1 in Amstelveen.

/upload/67/6684/the_wine_kitchen_at sea.jpg
Menu
Ouderkerkerlaan 2 1185 AB  Amstelveen
020-3451327