Proef Amstlvn: nieuw culinair evenement


Proef Amstlvn: nieuw culinair evenement

AMSTELVEEN - Een nieuw grootschalig culinair evenement in Amstelveen: van 8 tot en met 11 september wordt het werkelijkheid op het Handelsplein en rond park de Stadstuinen in het Stadshart (foto), onder de noemer ‘Proef Amstlvn’.

‘Proef Amstlvn’ moet een culinair evenement worden dat alle zintuigen prikkelt. Zestien regionale restaurateurs presenteren duurzame en gezonde gerechten. Tot dusver is bekend dat Restaurant Lute en The WineKitchen At Sea uit Amstelveen deelnemen , evenals Café Brasserie Du Nord uit Uithoorn en ‘Bar Bistro Joseph Aan de Poel’ uit Aalsmeer.

Handelsplein
Proef Amstlvn vindt plaats op het Handelsplein en in het naastgelegen park de Stadstuinen (nabij V&D-gebouw en Kokusai) waar een sfeervolle culinaire ambiance wordt gecreëerd. De organisatie verwacht over vier dagen minimaal tussen de 3.000 en 5.000 extra bezoekers naar het centrum van Amstelveen te trekken.

Gezond & duurzaam
‘Proef Amstlvn’ wil bezoekers laten zien en ervaren dat gezond en duurzaam eten ook heel lekker en hip kan zijn. Zij zullen worden verrast, geïnspireerd en gemotiveerd en kunnen tegen betaling van minimaal € 3,50 en maximaal € 7,50 per gerechtje genieten van vrijwel alle internationale keukens, smaken en kookstijlen. Vanzelfsprekend worden hierbij ook passende drankjes geschonken,’ zo wordt op de website van het evenement vermeld.

/upload/67/6684/the_wine_kitchen_at sea.jpg
Menu
Ouderkerkerlaan 2 1185 AB  Amstelveen
020-3451327