Haringparty van RANA levert 5000 euro op


Haringparty van RANA levert 5000 euro op

Amstelveen – Tijdens de haringparty op het terras van restaurant The Winekitchen heeft de Rotaryclub Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) gisteren 5000 euro opgehaald voor De Schakel. De kersverse nieuwe haring werd geleverd door de Volendammer Visspecialist.

De gasten genoten voor 50 euro per persoon van de haring en de bijpassende wijn. Zij hadden allemaal een uniek polsbandje om. Deze bandjes waren gemaakt door de mensen van De Schakel, de vrijetijdsvereniging voor mensen met een verstandelijke beperking in Amstelveen.

Fantastisch

De gasten genoten duidelijk van de nieuwe haring, die volgens visspecialist Henry Schilder dit jaar fantastisch smaakt. ‘Je proeft de zee’, zei Schilder eerder al tegen AmstelveenZ. Ook wethouder Herbert Raat was aanwezig op het feestje en zette een foto van de haringparty op Twitter.

Tijdens de haringparty was er ook een speciale veiling. Aanwezigen konden bieden op bijzondere schilderijen, pentekeningen en foto's geveild uit privécollecties, maar ook schoonheidsbehandelingen en vele andere bijzonderheden zoals een topstuk van een bekende internationale ontwerper.

Uiteindelijk werd er dus alles bij elkaar 5000 euro opgehaald. De Schakel kan het geld uiteraard goed gebruiken.

/upload/67/6684/the_wine_kitchen_at sea.jpg
Menu
Ouderkerkerlaan 2 1185 AB  Amstelveen
020-3451327