22 juni Rotary Haringparty voor goede doel


22 juni Rotary Haringparty voor goede doel

AMSTELVEEN - Rotaryclub RANA organiseert donderdag 22 juni tussen 16.00 en 19.00 uur een speciale haringparty voor het goede doel op het terras van visrestaurant The WineKitchen at Sea.

Op de Rotary Haringparty kun je onbeperkt haring eten en bijpassende wijn drinken voor 50 euro (vol is vol, dus wees er snel bij). De opbrengsten komen ten goede aan De Schakel, een vereniging voor mensen met een verstandelijk beperking. 

Aanmelden
 
Deelnemers steunen het goede doel en kunnen een avond lang genieten van de beste haring van het seizoen, hapjes en drankjes. Volendammer visspecialist Henry Schilder verzorgt de haring. Aanmelden voor de haringparty kan via het emailadres ranaharing@gmail.com  

De Schakel
 
De Schakel organiseert speciale activiteiten waarbij het contact centraal staat tussen de mensen met een verstandelijke beperking en de leiding, in een omgeving die vertrouwd is en die gezelligheid biedt. 

Rotary
 
Rotaryclub RANA is een servicevereniging die lokaal sterk betrokken is en actief aan fondsenwerving doet en ook hands-on actief is. The WineKitchen at Sea is gevestigd aan de Ouderkerkerlaan (gebouw De Bajes).

/upload/67/6684/the_wine_kitchen_at sea.jpg
Menu
Ouderkerkerlaan 2 1185 AB  Amstelveen
020-3451327